Jens B

aaaahh.. memories från MP1. Hittade jelles tal när jag storstädade. CHECK IT OUT

Hej.
Det är med stor och outhärdlig besvikelse som jag formulerar i skrift att jag inte kommer att delta på kvällens ståhej, när jag fick veta att det var ändrat till vecka 22 så tänkte jag ånej. Alltid är det jag som det roliga ska missa, därför måste jag nog mig själv dissa.

Ibland skulle jag faktiskt inte vilja vara så viktig som jag är, det är så jävla massa besvär. Tåg, flyg, möten, squash och dyr marmelad. Om det är jobbigt? ska vi slå vad?

Men livet går ju som vi alla vet vidare som strömmen i en flod, ibland får man kämpa så att svett och tårar kombineras med blod. Något som vi aldrig kommer att uppleva i MP1, vi gror ju trots allt bara lager på lager med fett..

Sedan då man på livets utkant kan se lite sand, ja då är det dags att gå iland. Det är då man tänker tillbaka på ögonblick man haft. Just precis som nu då jag tänker över det här året som har gått. Oj helvetish så bra man har mått! Jontes alla framträdande där framme, haha, inte direkt den blygsamme.

Arons biccar har disskuterats som vart annat, förbannat, klart han har muskler från topp till tån. Han är ju trots allt Åkes son! Klassens reaktioner när Klara ville rida.................Alltså på häst.

Att besöka Dags gård är något som man inte ofta får. Får får får, nej får får lamm, Dags mytting, vilken jävla skam. Fotbollen när Sulle gjorde sin bizza förra veckan hamnade på ett ställe som inte får nämnas vid namn. Men vi kan med sannolikhet säga att spermierna fick den i sin famn.

Videobloggar har producerats hej vilt, vad mycket skratt man har spillt. Marcus som säger "VAD I GLÖDHETA", jävlar vad kul han är att reta.

Ida bor i en dalgång dit solen aldrig når, där är det iaf finast när det blir vår. Vi måste ju dit nångång och kolla på alla hennes får. Undra om hennes kläder är gjorda av deras hår?

Jag har iaf skickat en film åt er som jag hoppas glädje ger. Ni får väl se vad som i rullen finns, och se vad av det ni minns.

Med kärlek/ Eran Jens.

Dagens WTF

http://feber.se/video/art/186246/dagens_wtf/

Viktigt, MP2, VIKTIGT!

Glöm inte dom gröna militärbyxorna och det svarta linnet till morgondagen!! (Och om man har mer än ett par byxor/linne så ta med det också!!) Och gärna kängor!

Seeeeyaah tomorrooowwww


Pangpang

dagens viktiga fakta.

marcus </3 Toronto Maple Leafs

Här är facit!
Atlanta Thrashers
Boston Bruins
Buffalo Sabres
Carolina Hurricanes
Florida Panthers
Montreal Canadiens
New Jersey Devils
New York Islanders
New York Rangers
Ottawa Senators
Philadelphia Flyers
Pittsburgh Penguins
Tampa Bay Lightning
Toronto Maple Leafs
Washington Capitals
Anaheim Ducks
Calgary Flames
Chicago Blachhawks
Colorado Avalanche
Columbus Blue Jackets
Dallas Stars
Detroit Red Wings
Edmonton Oilers
Los Angeles Kings
Minnesota Wild
Nashville Predators
Phoenix Coyotes
St Louis Blues
San Jose Sharks
Vancouver Canucks

Kul att vi är igång igen btw MP(1)2! :D

Mp1-->Mp2

Back on track

Not merely an absence of noise, Real Silence begins when a reasonable being withdraws from the noise in order to find peace and order in his inner sanctuary - Peter Minard

Med den (otroliga) djupa rubriken så slänger jag snabbt upp en bild på schemat............Efter 20sekunder inser jag att jag har glömt "handboken om bloggar" på taket så slänger jag upp en Länk istället!
http://www.novasoftware.se/webviewer/(S(5svm1q55vqoc0u55emzy4055))/design1.aspx?schoolid=81520&code=648781
och medan jag forfarande är här inge så länkar jag en dokumentär, som faktiskt är riktigt bra!
http://existenz.se/out.php?id=26591 (det må var en Existanzare men om det är något äckligt så är jag ju , trots allt på skoln imorn!
Lobster Out ! /Lindholmarn

Tur att hjoggböle är här

Denna blogg är nu kallad CARE och därför drar jag till SJÖBO brb btw när börjar vi????HSEghaegjaejkbgawgtjbaekgbaejkgbawejk bgqjk

RSS 2.0